Рейкові МДФ панелі та їх застосування в інтер’єрі

Рейкові МДФ панелі та їх застосування в інтер’єрі
28 серпня, 2024
Новий тренд інтер'єру, що додає приміщенню сучасності та гармонійно поєднує функціональність та естетику

Матеріал, що може стати акцентним елементом вашого інтер'єру - рейкові стінові панелі. Представлені в різноманітних формах та кольорах, а також в колір стінових плит для створення єдиного стилю приміщення. В статті розглянемо основні особливості рейкових панелей, їх застосування та переваги.

 

Про матеріал

Рейкові панелі від АГТ Плюс виготовлені з МДФ матеріалу та мають вологостійке ПВХ покриття, тому можуть використовуватись навіть на кухні. Декоративне покриття представлене в різних відтінках, і тому числі відтворюють натуральну деревину, що додає затишку і тепла будь-якому приміщенню. 

АГТ Плюс пропонує наступні форми рейкових панелей:

Переваги

Стінові панелі поєднують в собі стильний вигляд та практичність, та підходять для різних дизайнів інтер'єру. Вони додають приміщенню більше глибини та структури, часто використовуються для створення акцентних зон, при цьому зберігаючи мінімалістичний стиль.

Довговічність

Стінові панелі МДФ є дуже міцними і стійкими до механічних пошкоджень. Вони не утворюють сколів, та ще довго прослужать в експлуатації, а ПВХ покриття надає їм додаткової стійкості від вологи та накопичення бруду

Звуко- та теплоізоляція

Рейкові панелі забезпечують додаткову звуко- та теплоізоляцію, що робить їх ідеальними для використання в житлових приміщеннях, а також в офісах і студіях. Завдяки своїй структурі, вони поглинають шум і утримують тепло, підвищуючи ваш комфорт в оселі.

Кріплення рейкових панелей

Завдяки модульній системі рейкові панелі легко встановлюються, і за потреби їх можна так само легко демонтувати. Вони мають просту замкову систему та  кріпляться на рідкі цвяхи безпосередньо на стіну, або ж на встановлені планки.

Єдиний стиль інтер’єру

В АГТ Плюс можна замовити рейкові панелі в колір звичайних стінових панелей та дверей. Все це надає можливість створити єдиний стиль інтер'єру, що надає враження цілісності та гармонії простору

 

Застосування в інтер’єрі

Рейкові стінові панелі мають різні способи монтажу

  • оздоблення стін
  • монтаж на стелі
  • зонування приміщень

Можуть бути вмонтовані як вертикально, так і горизонтально, та лаконічно і стильно виглядають в приміщенні. 

Часто рейкові панелі використовуються в оздобленні віталень, як акцентний елемент, що робить дизайн більш цікавим та додає йому стилю та затишку. Для спальні також важливо створити теплу атмосферу, здебільшого рейки монтуються в узголів'я ліжка або як акцентні стіни. 

За рахунок вологостійкого ПВХ покриття, рейки можна встановлювати на кухні та у ванній кімнатах. Та окрім житлових приміщень, панелі сучасно виглядатимуть в офісі або ж в інших комерційних спорудах.

Якщо вас зацікавив продукт, детальніше переглянути панелі можна в інтернет-магазині АГТ Плюс за посиланням. З додатковими запитаннями звертайтесь до менеджера за телефоном +38 (044) 501-09-24.

Залиште свій відгук!