Що таке екстер’єрні рейкові панелі

Що таке екстер’єрні рейкові панелі
8 серпня, 2024
Інноваційний продукт, створений спеціально для зовнішнього оздоблення будинків.

При оздобленні зовнішньої покрівлі будинку існує безліч варіантів покриття, один з яких екстерєрні рейкові панелі, також відомі як Сайдинг. У цій статті ми розглянемо детальніше даний матеріал, та основні переваги композитних рейкових панелей порівняно з дерев'яними  

 

Що таке екстер’єрні рейкові панелі 

Сайдинг широко використовується в приватному житловому будівництві: при монтажі різних настінних покриттів будинків, котеджів, гаражів, заборів. На додаток до всього з композитного матеріалу виходять відмінні садові споруди: альтанки, тераси, доріжки, огорожі, хвіртки - і все завдяки стійкості до широкого діапазону температур, ультрафіолету сонячного світла і впливу живих організмів.

Дерево-полімерний композит, з якого виготовляються рейки, це сучасний оздоблювальний матеріал, що поєднує в собі найкраще з властивостей дерева і пластика: натуральний природний зовнішній вигляд, довговічність, вологостійкість і ін.

Виготовляється матеріал шляхом змішування подрібненої деревної маси (борошна або трісок) і полімерних сполучних. Завдяки такій технології, композитні рейкові панелі виглядають майже ідентично, як панелі зі справжньої деревини, при цьому дешевші та мають триваліший термін експлуатації.

Застосування 

Екстер’єрні панелі широко використовуються в житлових, комерційних і промислових будівлях як зовнішнє облицювання стін та даху для захисту конструкції від погодних умов та в естетичних цілях.

 

Основні переваги сайдингу

Довговічність. Матеріал відзначається високою стійкістю до атмосферних впливів, ультрафіолетового випромінювання, корозії та механічних пошкоджень. Загалом термін експлуатації складає 20 років, тому встановивши панелі, довгий час вам не доведеться перейматись їх оновленням.

Простий монтаж. Для встановлення просто з'єднуєте паз до пазу і закріплюєте саморізами. Таким чином ви можете швидко та без зайвих зусиль створити вражаючий екстерєрний дизайн.

Стійкість до атмосферних впливів. Екстерєрні рейки не піддаються впливу навіть агресивних погодних умов. Завдяки цьому покриття не вигорає на сонці та залишає рівномірний відтіннок протягом всього терміну експлуатаціх. композитний матеріал є водостійким та може вбирати вологу лише до 1%.  Крім того панелі здатні  витримувати температуру від -50 до +70.

Відсутня необхідність в догляді. За рейковими панелями не потрібно доглядати, щорічно покривати лаками та іншим покриттям. На відміну від натурального дерева, композит стійкий до шкідників, не піддається гниттю, розтріскуванню та деформації, зберігаючи свій зовнішній вигляд.

Екологічність. Композитний матеріал  є екологічно чистим та виготовляється з використанням переробленої сировини. Тому такі панелі 

Купити екстерєрні рейкові панелі

Якщо вас зацікавив продукт, детальніше переглянути панелі можна в інтернет-магазині AGT Plus за посиланням. Екстер'єрні рейкові панелі стануть універсальним і ефективним рішенням для облицювання вашого будинку чи котеджу. Якщо у вас залишилися запитання, менеджер з радістю на них відповість за телефоном +38 (044) 501-09-24.

Залиште свій відгук!