Трендові матеріали в інтер’єрі та в меблевому виробництві

Трендові матеріали в інтер’єрі та в меблевому виробництві
15 травня, 2024
Асортимент AGT Plus постійно змінюється і оновлюється, щоб відповідати актуальним потребам ринку. Тому в даній статі ми вирішили висвітлити найтрендовіші матеріали та що є та буде актуальним в цьому році.

У сучасному світі дизайн інтер'єру набув нових обертів, і вибір матеріалів для оздоблення приміщень став ключовим аспектом у створенні стильного та функціонального простору. Тому пропонуємо дізнатись про основні тенденції у використанні різноманітних текстур та декорів, які ми спостеріагаємо на ринку сьогодні, та на що варто звернути увагу.

Натуральність в усьому

Все більше покупців надають перевагу матеріалам, що відображають натуральні відтінки та текстури дерева, каменю, тканини тощо. Такі декори не лише естетично привабливі, але й приносять відчуття затишку та природної краси в простір. Вони використовуються для обробки стін і створення меблевих фасадів, та чудово поєднуються з іншими кольорами в інтер’єрі. Окрім поширених матеріалів, в асортименті AGT Plus також представлена колекція італійського бренду SKIN, що відтворюють природні текстури візуально та на дотик, до того ж мають однакове двостороннє покриття.

Металізовані поверхні

Наразі на ринку все частіше зустрічаються МДФ та ДСП плити, покритті глянцевими металевими відтінками. Такі поверхні додають інтер'єру блиску та віддзеркалення, що робить простір більш світлим та об'ємним. Відмінним буде поєднання металевих декорів з деревом, що створює затишний та сучасний збалансований стиль приміщення. Якщо Ви зацікавленні в матеріалах з металізованими декорами, наші новинки доступні для перегляду як на веб-сайті, так і в наших шоурумах.

Рельєфні поверхні

Популярним трендом стала рельєфність на стінах та меблевих фасадів, що додають інтер'єру текстурну глибину, в той же час виглядають стильно і лаконічно. Основним трендом стали рейкові панелі, представлені в різних хвилястих та кластичних формах. В тому числі рейкові панелі дозволяють виділити окремі зони в інтер'єрі та створити акцентні точки.

Функціональні меблі

Дизайн меблів все більше рухається в сторону мінімалізму та практичності. Перевага надається простим лаконічним фасадам, що поєднують в собі зручність та разом з тим виглядають сучасно і стильно. Частіше застосовуються фасади з ситсемами самостійного відкривання, або ж врізні та фрезеровані ручки, які є більш довговічними та не накопичують бруд, що особливо важливо у кухонних приміщеннях. Команда AGT здійснює всі послуги з фрезерування та встановлення ручок, про які можна дізнатись детальніше ось тут.

Популярні відтінки

Серед затребуваних декорів залишаються базові кольори білого та всіх відтінків сірого. Також широко застосовуються пастельні панелі кремових кольорів та текстури дерева, що пасують до будь якого інтер’єру та створюють теплу і комфортну атмосферу приміщення. В якості акцентних елементів використовуються яскраві матеріали для оздоблення фасадів та стін, що надають виразності  та не перевантажують простір.

Якщо Вас зацікавили матеріали, або ж Ви хочете стати партнером AGT Plus, звертайтеся до нашого менеджера за номером +38 (044) 501-09-24, або оформлюйте замовлення на сайті. Ми з радістю допоможемо вам обрати найкраще рішення для вашого проєкту.

Залиште свій відгук!