Врізні та фрезеровані ручки – практичне та естетичне рішення

Врізні та фрезеровані ручки – практичне та естетичне рішення
9 квітня, 2024
Пропонуємо більше дізнатись про послуги фрезерування та монтажу ручок в торець та в чому їх переваги

Трендовим рішенням, що користується особливим попитом серед наших послуг, є фрезерування ручок для меблевих корпусів. Їхньою превагою є універсальність, вони не виступають над поверхнею фасаду та стильно виглядають в будь-якому інтер’єрі.

Фрезерування ручки здійснюється на професійному обладнані, після чого проходить етап обробки та крайкування. Колір крайки може бути підібраним відповідно під відтінок фасаду, або ж можна обрати інше поєднання.

 

Іншим варіантом є встановлення алюмінієвих профільних ручок в торець, які є практично непомітними і, окрім стандартних кольорів, можуть бути пофарбовані в декор меблевих фасадів. Такі ручки є зносостійкими, а фарба не стриється з часом.

Фрезеровані та врізні ручки можуть бути встановлені на будь-які фасади з ДСП та МДФ панелей.  Ідеально підходять для шаф-купе завдяки своїй непомітності, часто застосовуються для кухонних фасадів, спалень, дитячих кімнат.

З переваг також варто згадати, що розміри ручок можуть бути повністю адаптованими під ширину фасаду. Оскільки виступаюча частина майже відсутня, меблеві ручки не зношуються та мають довший термін експлуатації.

Єдине, чим поступаються врізні та фрезировані ручки звичайним – це потреба в спеціальному обладнанні для їх вирізання та монтажу. Ми обираємо лише якісні високоточні станки та пропонуємо  усі послуги з фрезерування і встановлення торцевих ручок, тому Ви можете бути впевненими у кінцевому результаті.

Для можливості залишати відгуки необхідно увійти в особистий кабінет