Чому варто обрати композитну терасну дошку

Чому варто обрати композитну терасну дошку
28 травня, 2024
Вибір терасної дошки для оздоблення альтанок чи балкона - це чудовий спосіб облаштувати простір надворі. Однак, зважаючи на широкий асортимент матеріалів, як обрати терасну дошку, що прослужить ще довгі роки?

Власники заміських будинків та комерційні підприємці часто розглядають різні варіанти облаштування зон відпочинку, таких як тераси, майданчики навколо басейнів, альтанки, балкони чи лоджії, а також укладання доріжок і т. д. Одним із готових матеріалів для такого облаштування може бути композитна терасна дошка, відома також як дошка ДПК. Розглянемо детальніше цей матеріал та порівняємо його переваги з натуральним деревом.

 

Що таке композитна терасна дошка?

Терасна дошка ДПК виготовляється з суміші подрібненого дерева та полімеру, за рахунок чого на відміну від звичайної деревини, матеріал є стійким до різних погодних умов та шкідників, зберігаючи при цьому натуральний вигляд. Переважно дошка порожниста всередині, та завдяки високій міцності матеріалу не втрачає своїх властивостей. На нашому сайті можете переглянути даний товар за посиланням.

Ключові переваги композитного матеріалу

  • Має довший період експлуатації ніж дошка з дерева
  • Не гнеться і не деформується з часом
  • Не піддається ураженню бактеріями, грибком та комахами
  • Водостійка, максимальне поглинання вологи до 1%
  • Не потребує лакування та фарбування
  • Не ковзає як у сухому, так і у вологому стані
  • Не вигорає на сонці і зберігає свій колір тривалий час
  • Виглядає як натуральне дерево
  • Стійкість до низьких та високих температур від -20 до +60 °C
  • Просто та легко монтується

Однією з головних переваг композитної терасної дошки є те, що вона не потребує особливого догляду, що дозволяє вам більше часу приділяти відпочинку в саду, а не фарбуванню, обробці, шліфовці або фарбуванню терасної дошки з року в рік. Композит не схильний до розтріскування, розколювання, гниття та деформації та має довший термін експлуатації.

Крім того композитний матеріал може витримувати більш високі рівні ультрафіолетового опромінення без сильного вигорання кольору, тому можете бути впевненими, що через кілька років Ваша тераса буде мати такий же естетичний вигляд.

Застосування терасної дошки

За рахунок своїх властивостей, композитна дошка є універсальним матеріалом, що використовується в різних проєктах. Окрім вищезгаданих варіантів, дошка ДПК може використовуватися для облицювання зовнішніх стін будинків, всередині сауни та лазні, для облаштування парків, дитячих майданчиків, а також парканів. В тому числі ви можете використовувати композитну дошку для облаштування майданчиків при кафе, ресторанах та інших комерційних об'єктах, вона здатна витримувати високі навантаження, не стирається і не утворює подряпин.

Якщо у Вас залишились запитання, або ж ви хотіли замовити матеріал, переходьте за посиланням, або звертайтесь до персонального менеджера чи за телефоном: +38 (044) 501-09-24

 

Залиште свій відгук!