Особливості дверей прихованого монтажу та їх встановлення

Особливості дверей прихованого монтажу та їх встановлення
17 липня, 2024
Обираючи міжкімнатні двері, можна стикнутись з широким вибором дверей різного типу та дизайну. В даній статті розглянемо двері прихованого монтажу та в чому їх переваги і недоліки

Сучасний дизайн інтер’єру пропонує все більше варіантів облаштування житлових та комерційних приміщень. Один з них – це приховані двері, що все частіше стають вибором багатьох покупців на противагу класичним дверям з лиштвою. Так в чому ж їх особливість та на що варто звернути увагу?

 

Непомітність як елемент дизайну

Конструкція та дизайн дверей дозволяє зробити їх майже непомітними та злитись з стіною кімнати. АГТ Плюс пропонує два типи прихованих дверей:

  • під фарбування
  • під оздоблення панелей

Розглянемо їх трішки детальніше. Двері під фарбування виготовляються з МДФ матеріалу та мають грунтове покриття, що покривається фарбою на Ваш вибір. Тому маємо необмежений вибір дизайну. Більше того, можна зробити різне фарбування з двох сторін дверей під колір стін двох приміщень, щоб зберегти єдиний дизайн .

Інший варіант – виготовлення панелей готовим текстурами МДФ та ДСП панелей. Компанія АГТ налічує більш ніж 200 декорі на будь-який вибір – и це двері на кухню з вологостійким ПВХ и акриловим покриттям, або ж двері з вираженою природною текстурою з італійського матеріалу. Кожні двері можна виготовити в дизайн стінових панелей для створення єдиного стилю інтер’єру. Детальніше асортимент можна переглянути за посиланням.   

Також можна обрати двері з різним типом відкривання. А саме внутрішнього та зовнішнього відкривання з лівої та правої сторін. Всі двері виготовляються під індивідуальні розміри, все що потрібно від Вас – це чіткі заміри та вибір декору, а команда АГТ подбає про якість та виконання замовлення!

Можливості монтажу

Тепер розглянемо монтаж з точки зору окремих елементів, що будують єдиний дверний блок.

  • Для встановлення дверей використовується прихована коробка, яка повністю непомітна ззовні і зберігає мінімалістичний вигляд дверного полотна. Найчастіше використовуються алюмінієві коробки, що подовжать термін експлуатації та міцніші за класичні МДФ короби;
  • Монтаж прихованих дверей передбачає також використанням прихованих петель, що інтегруються з внутрішньої сторонки коробки, тому є зовсім невидимими із зовнішньої сторони дверного блоку;
  • Якщо в класичних дверях використовується лиштва для закриття зазорів, то у випадку прихованих коробка повністю зрівнюється зі стіною, в результаті чого не утворюються отвори.

В кінцевому результаті отримуємо мінімалістичну конструкцію, що робить інтер’єр більш сучасним та лаконічним.

Які двері обрати: класичні чи приховані?

Все залежить від Ваших власних вподобань та який дизайн інтер’єру бажаєте отримати. Якщо вам подобається ідея інтер’єру в єдиному стилі та мінімалізму, в нашому асортименті представлені класичні двері з прихованими петлями, що можуть бути виконані в дизайн стінових панелей.

 

Мінуси дверей прихованого монтажу

Потрібно враховувати при виборі таких дверей, що монтаж коробки відбувається на початкових стадіях ремонту до завершення обробки стін. Також вартість прихованих дверей є трохи вищою в порівнянні з класичними. Однак їх середній термін експлуатації довший  за рахунок використання алюмінієвої коробки, що робить дверний блок надійнішим.

 

Отже, якщо Вас зацікавили двері прихованого монтажу і залишились питання, або потрібен розрахунок за розмірами – телефонуйте за номером 📞 +38 (044) 501-09-24 і менеджер детально проконсультує.

Залиште свій відгук!