Двері прихованого монтажу: невидимі та неповторні!

Двері прихованого монтажу: невидимі та неповторні!
27 грудня, 2022
Що таке двері прихованого монтажу? Це двері, які повністю змонтовані врівень стіні, без виїмок, рам та лиштви. По суті, це модний стандарт нью-ейдж дизайну, який еволюціонує від чогось незвичного до чогось дуже бажаного. У чому перевага?

Оскільки перебудова та реконструкція, а також мінімалізм є трендом сучасного ремонту, використовуючи двері прихованого монтажу ви відкриваєте можливість більш гнучких і практичних способів дизайну інтер’єру.

Варто розглядати концепцію дверей прихованого монтажу більш глибоко, чого можна досягти за допомогою дверей, що врівень зі стіною, чого не можна отримати з традиційними?

По-перше, ви маєте додаткову цінність, що проявляється в елегантному та естетичному зовнішньому вигляді дверей. Це в основному реалізовано завдяки відсутності відкритих петель і рам, що може здатися нейтральним фактором, але насправді змінює правила гри. Щоб побачити разючу різницю, варто лише порівняти два види дверей - традиційні та прихованого монтажу. Різниця очевидна.

Декоративна та естетична перевага таких дверей є виграшною їх особливістю, коли дверна система врівень зі стіною є частиною декору, але це не єдина їх перевага. Фізична цінність, яку вони додають вашому загальному проекту, приносить значну віддачу, більшу, ніж ви могли б отримати від традиційних дверей. Конструктивний метод дверей врівень зі стіною вставляє раму всередину стіни, усуваючи видимі дверні стовпи та відкриті петлі, що дозволяє заощадити простір, а, отже, використовувати його для інших декоративних елементів. Крім того, двері, що встановлюються врівень зі стіною, більш стійкі до скручування та деформації. Спосіб їх виготовлення та їх прихована технологія забезпечують якісне та чітке з’єднання без пропуску міліметрового зазору між стіною та панеллю.

По-друге, перевагами таких дверей є альтернативність обробки, полотно можна фарбувати, або обклеювати шпалерами, так як і стіну, міцність та довговічність, стають можливими завдяки стійкому алюмінієвому профілю. Двері прихованого монтажу виготовляються під нестандартні прорізи, їх можна виготовити будь-якого розміру та форми, тому вони часто використовуються для мансарди зі скошеною стелею, простору під сходами. Такі двері мають хорошу звуко-, теплоізоляція та прості у догляді - не потребують  періодичної обробки, однак, для тривалого терміну служби варто уникати використання агресивних миючих засобів.

Здійснити монтаж прихованих дверей без досвіду у цій справі доволі складно. Монтувати дверний блок потрібно ще в процесі ремонту: коли вже готова чистова підлога, але стіни ще без обробки. Для касетних дверей всередині стіни потрібно підготувати порожнину – нішу, в яку потраплятиме полотно під час відчинення дверей. Організувати таку можна, вирізавши дірку в самій стіні, або з допомогою гіпсової накладки. Встановлюючи полотно, не варто забувати про мінімально допустиму відстань полотна до підлоги. Це 10 мм.

Звісно, двері прихованого монтажу разом із встановленням будуть коштувати дорожче, аніж стандарнті моделі.

Для можливості залишати відгуки необхідно увійти в особистий кабінет